Reparatie

Vaak lijkt het dat een inbraak schade onherstelbare schade heeft veroorzaakt aan uw kunststof; aluminium of houten ramen, deuren of gevelelementen. Niets is minder waar wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig ter plaatse repareren. Het voordeel hiervan zijn de aanzienlijke hoeveelheid kosten die bespaard worden ten opzichte van vervanging door een nieuw profiel. Visueel blijft het aanzicht gelijk aan de overigen kozijnen of gevelelementen. Verder ondervindt u weinig hinder van de werkzaamheden (hakken en breken is tenslotte niet nodig).
Voorkomen is beter dan genezen. Wij geven advies en voeren deze uit op basis van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Folie reparatie

renolit folie reparatie

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest voorkomende ral kleuren. In veel gevallen zijn deze tevens voorzien van een houtnerf of andere structuur. Een dergelijke structuur is verwerkt in een folie welke voor de productie van het kozijn wordt voorzien op de profielen.
Helaas kan het het gebeuren dat een folie beschadigd tijdens het transport; plaatsing; inbraak of door welke reden dan ook.
Een nieuw kozijn leveren of plaatsen is in veel gevallen niet meer mogelijk. Denk aan een opleverings deadline, een afgewerkt binnen en buitenzijde waardoor demontage niet meer mogelijk is zonder een half huis af te breken.
In dergelijke situaties kan Bagen Venster Techniek de desbetreffende folie repareren of zelfs volledig vervangen door een special ontwikkelde renovatie folie van Renolit. Renolit.com is producent van de meest voorkomende folie voor o.a. kunststof kozijnen. Al meer dan 15 jaar  past Renolit renovatie folie toe voor de meest uiteenlopende schades aan kunststof kozijnen. Bagen Venster Techniek is opgeleid door Renolit en dus een gecertificeerd reparateur voor het herstellen van alle soorten Renolit folie.

Bij Bagen Venster Techniek ontvangt u vooraf een prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Mocht tijdens de reparatie blijken dat er meer defect is, dan zullen wij u daarover eerst informeren en overleg voeren.

Bagen Venster Techniek is werkzaam in Nederland en België. Voornamelijk Zuid Nederland en in overleg hebben we ook de mogelijkheid om buiten deze regio te werken.
In België werken we veel in Limburg, Brabant en Vlaanderen. In overleg zijn wij ook zeker bereid om de regio Oost - en West Vlaanderen en Wallonie te bezoeken.

Wij spreken Nederlands, Engels en Duits.

 

Adresgegevens

Postbus 59
NL - 5520 AB Eersel
+31 (0) 655 105 175

Heuvel 61
B - 3920 Lommel 
+32 (0) 472 17 98 90 
 
info@bagen-venstertechniek.com

Copyright 2020. Design by GPW Naar boven

Naar boven

info@bagen-venstertechniek.com