Beveiliging

Een inbraak gebeurt zelfs overdag.

Een woning met het politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt aanzienlijk. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai en langdurig werk. Een gemiddelde inbraak duurt 30 seconden. Slechts een klein percentage van de inbraken vindt plaats via ruitbreuk. Van de meer dan circa 100.000 inbraken per jaar is 90% een gelegenheidsinbraak. Een klasse 1 inbraakwerendheid kan in de meeste gevallen voldoende zijn. 
Pas na een inbraak gaan we vaak pas denken over het extra beveiligen van onze eigendommen.

Veel inbraken vinden overdag plaats ondanks dat uw huis is voorzien van veilgheids sloten. Helaas wordt het nog wel eens vergeten om de deur af te sluiten op de extra meerpunts vergrendelingen. Wist u dat uw voordeur kan worden voorzien van een meerpunts slot wat automatisch vergrendeld als u de deur in het slot trekt?

Het beveiligen van een kunststof of aluminium gevelelement is iets anders dan het beveiligen van een houten deur of raam. Beveiligen van kunststof of aluminium gevelelementen vraagt namelijk om specifieke kennis. Dit heeft te maken met de diverse soorten profielsystemen en het toegepaste hang en sluitwerk in de gevelelementen. Kortom elke iedere situatie anders.

Adresgegevens

Postbus 59
NL - 5520 AB Eersel
+31 (0) 655 105 175

Heuvel 61
B - 3920 Lommel 
+32 (0) 472 17 98 90 
 
info@bagen-venstertechniek.com

Copyright 2020. Design by GPW Naar boven

Naar boven

info@bagen-venstertechniek.com